Aday Öğrenci
21 Gün 37 Derece
21 Gün 37 Derece İş Topluluğu

21 Gün 37 Derece İş Topluluğu, Ekim 2014 yılında Sakarya Üniveristesinde ve Ululsararası Ticaret Bölümü Öğrencilerinin önderliğinde kurulmuş, aile olmayı başarmış, kalitesini sürekli ilerletmeye çalışan bir öğrenci topluluğudur.

Topluluk, isminin “21 Gün 37 Derece” kısmını bir yumurtanın civcive dönüşebilmesi için gerekli gün ve uygun sıcaklık düzeyinden almaktadır.

Topluluğumuz, iş fikrinin oluşması ve olgunlaşması için gerekli altyapı ve destek süreçlerini değerli üyelerimiz, paydaşlarımız ve misafirlerimize sunmayı amaçlamaktadır.

Bu amaçta gelinen son noktada, markasını tescil altına almış, lisanslı bir topluluk olarak sizlere “İçindeki Girişimciyi Keşfet!” sloganı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Öğrencilerimiz SAÜ'nin en fazla etkinlik düzenleyen 21 Gün 37 Derece iş topluluğuna üye olarak faaliyetlerde etkin rol alabilir...

İş Topluluğumuzu yakından tanımak için tıklayınız

"21 Gün 37 Derece" ismi nereden geliyor? Esentepe Kampüsü cevaplıyor. İzlemek için tıklayınız.

21Gün37Derece İş Topluluğu Etkinlikleri kısa tanıtımı:  "7 Dakikada 21Gün37Derece Etkinlikleri..." İzlemek için tıklayınız.