Laboratuvarlarda Eğitim İmkanı

Dünyanın akredite olmuş en nitelikli üniversitelerinin sadece yarısında var olan finans laboratuvarına sahip bir fakültede ve bunun için özel tasarlanmış bir derse sahip bölümde öğrenci olmak ister misiniz?

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İş Yatırım arasında gerçekleşen protokol gereğince; TradeMaster Kampüs'te projesi kapsamında fakülte binası içerisinde öğrencilerin kullanımı için TradeMaster ürünlerinin yüklü olduğu bilgisayarlar, ulusal haber kanallarındaki finans programlarının takibi için televizyon yayını, okuma alanı gibi özellikleri olan “FinLab” isimli finans laboratuvarımız hizmetinizde... Laboratuvarda sunulan piyasa verileriyle öğrenciler işlem, veriler üzerinde analiz ve araştırma yapabilmektedir. Öğrenciler, proje kapsamında yer alan üniversiteler arasında düzenlenen yarışmalara katılabilmekte, bu yarışmaların sonucunda başarılı olanlara İş Yatırım bünyesinde staj imkânı sağlanmaktadır.

Ayrıca, Türkiye’nin ilk bulut temelli SAP laboratuvarı olma özelliği taşıyan Casper ERP Laboratuvarı, Logosoft A.Ş. işbirliği fakültemizde açıldı. Kurumsal Kaynak Planlaması anlamına gelen ERP, organizasyonlar tarafından muhasebe, satın alma, proje yönetimi ve üretim gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmek üzere kullanılan sistemler ve yazılım paketleridir. Fakültemizde bulunan Casper ERP laboratuvarında verilen kurumsal kaynak planlama yazılımlarının eğitimleriyle sanayinin uzman ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.