Ana Sayfa
Duyurular
"tecrübe Konuşuyor" Etkinliği Gerçekleşti.

"Tecrübe Konuşuyor" Etkinliği Gerçekleşti.

14.10.2019 Tarihinde gerçekleştirilen etkinliğimizde öğrencilik döneminde sosyal, kültürel  ve akademik tecrübeler kazanan öğrencilerimiz bu süreçleri ve kendilerine kattıkları değerleri anlattılar.

Berkay ALKAÇ Aiesec ile Ukrayna’da ki sosyal sorumluluk deneyimini anlattı. 3 ay boyunca farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelerek edindiği kazanımlarını,  boş zamanlarını dahi eğitim verdiği çocuklar için ayırdığını, Ukrayna’da gezdiği yerleri ve hayatına kattığı kalıcı tecrübeleri anlattı. Hayatının en verimli dönemini geçirdiğini dile getirdi ve Aiesec programından memnuniyetini ifade etti.

Eren AKARSLAN, ortağıyla kurmuş olduğu Biletom biletme sisteminin kuruluş sürecinden bugüne ne kadar çok geliştiğinden ve bazı kurumsal şirketlerle yaptığı ortaklıklardan bahsetti. Diğer şirketlerle kıyas tablosu oluşturarak Biletom’un farkını izah etti. 

Muhammet Ali ÇÖRDÜK Camp America programı ile gittiği Amerika deneyimini bizlere aktardı.4 ay boyunca Amerika’nın belirli alanlarında yabancı ailelerin çocuklarını ona emanet ettiklerini ve onlarla geçirdiği eğlenceli zamanları anlattı. Camp Amerika deneyimi ile akademik anlamda yetersiz ingilizcesini bu sayede geliştirdiğini, farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı elde ettiğini ve boş zamanlarını kaliteli  değerlendirdiğini anlattı.

Anıl İLTER Namet’te isteğe bağlı gerçekleştirdiği stajından bahsetti. Namet'in her departmanında işlerin nasıl ilerlediğini, Uluslararası Ticaret Bölümü’nde okumanın stajında çok faydasını gördüğünü, iş ortamını, iş arkadaşlığı ile ast ve üst ilişkilerini öğrendiğini anlattı. Üniversiteden aldığı eğitimi staj yaparak sağlamlaştırmasının mesleğine sağladığı artıları da ifade etti.

Gülenay ATAKAN bölümümüzün desteği ile yapmış olduğu liderlik stajından bahsetti. HP Pelzer Pimsan yaptığı stajında, kabul edilme ve mülakat sürecini, staj programının işleyişini, bölümümüz öğrencilerinden Aytaç ELİYÜREKLİ ve Kübra Afra ÖZTÜRK ile birlikte ekip olarak çalıştıklarını, ve staj sonrası kazanımlarından bahsetti.

Etkinliğimiz salon çıkışı ikramlarımızla sona erdi.

Fotoğraflar