Uluslararası Öğrenciler Kültürel Gezide

Uluslararası Ticaret Bölümü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen gezide yabancı öğrencilerimiz şehrimizi yakından tanıma fırsatı elde ettiler. Uluslararası ticaret bölümünde eğitim gören ve çeşitli bölümlerden katılan yabancı öğrenciler düzenlenen kültürel geziyle Serdivan Gölpark,2.Bayezid Köprüsü, Kuvay-ı Milliye Müzesi, Ali Fuat Paşa, Geyve Seyir Terası, Taraklı ve Adakule’yi ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen geziye 45 öğrenci katıldı. Sakarya'nın tarihi ve kültürü hakkında bilgi alan öğrenciler, bunların yanı sıra eğlenceli anlar yaşadılar. Kültürel kaynaşmanın ve Sakarya'nın görülmeye değer yerlerinin ziyaret edildiği gezi gülen yüzlerle bitirildi.

SBB Turizm ve Tanıtma Müdürü Aydın Yıldırım Duran'a teşekkür ederiz.