Lisans Bölümümüze Yerleşen Yeni Öğrencilerimize

Sevgili öğrenciler,

Başarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Üniversitemize ve Uluslararası Ticaret Bölümü'nüze hoş geldiniz. 23 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacağınız üniversite hayatınızın başarılarla dolu geçmesini dileriz. Kaydınızı yaptırıncaya kadar geçen sürede üniversitemiz ve bölümümüz ile ilgili sorularınıza web sayfamızın iletişim bölümündeki formu doldurarak kısa zamanda cevap alabilirsiniz. Kayıt tarihleriniz ve diğer önemli bilgileri bölümümüz ve üniversitemiz sayfasından takip edebilirsiniz.   Kayıttan önceki bölümümüzü kişisel ziyaretlerinizde İşletme Fakültesi A Blok zemin katında odaları bulunan ve web sayfamızda bilgileri yer alan öğretim elemanları ve araştırma görevlilerimize ulaşabilir ve kendileri ile görüşebilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi'ni Yeni Kazananlar için Kayıt Kılavuzuna
http://www.haber.sakarya.edu.tr/manset/sakarya-universitesini-yeni-kazananlar-icin-kayit-kilavuzu/ linkinden ulaşabilirsiniz.