Uluslararası Öğrencilerimiz Mobilya Fuarında

Bölümümüzün organizasyonu ile Sakarya Üniversitesinin uluslararası öğrencileri, Düzce'de faaliyet gösteren Evissa firmasının IFM Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'ndaki standında 25-31 Ocak 2022 tarihleri arasında görev alarak; Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtasından 20 farklı ülkeden 150 alıcı firma ile yüz yüze görüşmelere dahil oldular. Bu organizasyon ile Cibuti’li Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencisi Rawabi Farhan ve bölümümüzün henüz 1. Sınıf öğrencisi Kazakistanlı Dinara Tulshimova hem iş dünyası ile tanıştılar hem de üniversite sanayi işbirliğine katkı sağladılar. Firması ile bu eşleşmeyi yapmamıza imkan sağlayan tezli yüksek lisans programı öğrencimiz Ayhan BEKAR'a teşekkür ederiz.