Ana Sayfa
Duyurular
Tedarik Zinciri Bir Şirketin Mutfağıdır

Tedarik Zinciri Bir Şirketin Mutfağıdır

Sakarya Üniversitesi’nde, Uluslararası Ticaret Bölümü 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından “Uygar Eti ile Tedarik Zincir Yönetimine Holistik Bakış” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Uygar Eti konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlikte tedarik zinciri yönetimine bütüncül açıdan bakılması konusu ele alındı.

Tedarik zincirinde rekabet baskılarından bahseden Uygar Eti, “Yeni bir müşteri şekilleniyor. Bu sebeple tüm iş alanları baskı altında kalıyor. Şirketler artık fonksiyonel olmaktan çok inovatif oluyor. Yani daha önce ürün üretilip satılıyordu, şimdi fikri satıp sonra üretiyoruz” dedi. Yeni sistemde israftan arındırılmış ve çevik bir tedarik sistemi kullanıldığını belirten Eti, “Hazır organizasyondan çok vizyon çerçevesinde olan sisteme geçiş yapılıyor” diye konuştu.

Fotoğraflar